Γίνε Υποστηρικτής του "ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" από 1€

«Το αίμα νερό γίνεται»: Η μαύρη κωμωδία του Οδυσσέα Κριθαριώτη στο Θέατρο Σαλαμίνας στις 29 Ιουλίου


Η μαύρη κωμωδία το αίμα νερό γίνεται, έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ για 2η σεζόν, και φέτος το καλοκαίρι θα την δούμε στο Θέατρο Σαλαμίνας ...στις 29 Ιουλίου ημέρα Σάββατο και ώρα 9 μ.μ.

Το έργο αποτελεί 
θέατρο του παραλόγου και θίγει τη σχέση ανάμεσα σε δύο βαμπίρ, που επιβιώνουν στο σήμερα, με όλες τις δυσκολίες των καιρών της σύγχρονης εποχής. Μέσα από μια αλληγορία καταστάσεων, σατιρίζονται συμβάντα της κοινωνικής κατάστασης των ανθρώπων, όπως αυτή, έχει διαμορφωθεί στις μέρες μας, όπου επηρεάζει άμεσα τη ζωή των βαμπίρ. Ένα νέο Ελληνικό έργο, που ανεβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ελληνική σκηνή, με πληθώρα κοινωνικών μηνυμάτων, για την βία, τις διάφορες συγκρούσεις μεταξύ ανθρώπων και όχι μόνο, τον ρατσισμό, τις προκαταλήψεις, αλλά και τις δυσκολίες που φέρνει η εξέλιξη, με τον άνθρωπο να είναι ένας ανέτοιμος διαχειριστής της. Ένα ευφυέστατο κείμενο, που προκαλεί άφθονο γέλιο, λίγο φόβο αλλά και στιγμές συγκίνησης στο κοινό.


Υπόθεση..

Ο Κόμης Κορνήλιους και η Ελβίρα, είναι ζευγάρι. Ένα ασυνήθιστο για την εποχή ζευγάρι αφού και οι δύο τους είναι βαμπίρ. Το χειρότερο όμως της υπόθεσης είναι ότι επέλεξαν, οι οικογένειές τους, πίσω από πολλά-πολλά χρόνια, να έρθουν και να εγκατασταθούν στη χώρα μας. Τώρα, στη σύγχρονη εποχή των media, της ανεξέλεγκτης κοινωνικοποίησης και του άμετρου πλουραλισμού, όπου τα πράγματα δείχνουν δύσκολα για την επιβίωσή κάθε γήινης οντότητας, οι δυο τους μοιάζουν να έχουν προσαρμόσει τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους, ενώ ένας απρόσμενος χωρισμός, θα τους φέρει σε κοινωνική επαφή με τον κόσμο των ανθρώπων και θα ταράξει περισσότερο τα ήδη ταραγμένα νερά της καθημερινότητάς τους.Σκηνοθετικό σημείωμα

«Το αίμα νερό γίνεται» δεν είναι απλά μια μαύρη κωμωδία παρεξηγήσεων και τυχαίων περιστατικών. Πίσω από την τραγελαφική ιστορία των πρωταγωνιστών μας, σατιρίζονται κωμικοτραγικές καταστάσεις και συμβάντα της εποχής μας, η οποία πολλές φορές παίρνει αέρα σουρεαλισμού, όταν ακόμα και τα πιο απίθανα σενάρια επιστημονικής φαντασίας βλέπουμε να συμβαίνουν στην πάροδο του χρόνου. Διώξτε τις προκαταλήψεις και απολαύστε το παράλογο σε μια αντικειμενικά, ιδιαιτέρως ευχάριστη, μαύρη κωμωδία.


Το καλλιτεχνικό σύνολο Genesis Theater Group:


Σκηνοθεσία/Συγγραφή: Οδυσσέας Κριθαριώτης

Ηθοποιοί:

Μανώλης Μαμαλάκης,

Ελένη Μυλωνά,

Μαίρη Άσπρου

Σκηνικά/Κοστούμια
Δανάη Γιαννουλάκη

Βοηθός Σκηνοθέτη
Γιώργος Τερροβίτης


Παραγωγή: ''Key Of Art Productions''

Facebook σελίδα: Facebook Genesis Theater

Ακολουθεί το πρόγραμμα παραστάσεων


3/6 πρεμιέρα στο κηποθέατρο του πολυχώρου τέχνης Αλεξάνδρεια (Αθήνα)


10/6 παράσταση στο δημοτικό θέατρο Χαλκίδας "Ορέστης Μακρής"


17/6 παράσταση στον πολυχώρο τέχνης Αλεξάνδρεια (Αθήνα)


24/6 παράσταση στον πολυχώρο τέχνης Αλεξάνδρεια (Αθήνα)


15/7 παράσταση ανοιχτό θεατράκι Δήμου Μεταμόρφωσης


22/7 παράσταση στο θεατράκι του ΟΣΕ Ναύπλιο


29/7 Θέατρο Σαλαμίνας

Από Αύγουστο ως Σεπτέμβριο, θα γίνουν επίσης παραστάσεις σε Κηφισιά, Κάρυστο Καλαμάτα και και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.