Γίνε Υποστηρικτής του "ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" από 1€

1ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Σαλαμίνας - Δείτε εδώ όλο το Πρόγραμμα και το Teaser


Το πρώτο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στη Σαλαμίνα είναι γεγονός. Το φεστιβάλ είναι μια μοναδική ευκαιρία για... τους φίλους του κινηματογράφου και της τέχνης να ανακαλύψουν και να απολαύσουν την ποικιλία και τη διαφορετικότητα του είδους των ταινιών μικρού μήκους.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το Θέατρο Σαλαμίνας και θα λάβει χώρα στην  αίθουσά μας που βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακρυά από το κέντρο της πόλης και το λιμάνι της Σαλαμίνας, με εντυπωσιακή προβολή των ταινιών σε οθόνη μεγάλου μεγέθους.

Η προβολή των ταινιών είναι ανοιχτή σε όλους και θα προσελκύσει μια μεγάλη ποικιλία κοινού, από τους λάτρεις της τέχνης και της κινηματογραφικής τέχνης μέχρι απλούς επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν βραδιές γεμάτες ενδιαφέροντα και εκπλήξεις.

Οι ταινίες που θα παρουσιαστούν καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν με επιτυχία την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης εμπειρίας σε μόλις λίγα λεπτά. Είστε όλοι καλεσμένοι σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου.

Ακολουθεί το πρόγραμμα και οι ώρες προβολών: