Γίνε Υποστηρικτής του "ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" από 1€

Μαθήματα και εγγραφές στις θεατρικές μας ομάδες.


Το "ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" συνεχίζει για 2η χρονιά τα τμήματα υποκριτικής και θεατρικού παιχνιδιού. Πάντα με ...
υπευθυνότητα και σε ένα πλήρως διαμορφωμένο θεατρικό χώρο όπου μπορούν όλοι να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να δοκιμαστούν στη σκηνή.

Όσο αφορά τα παιδικά τμήματα, σ
τόχος είναι η ανακάλυψη καινούριων περιοχών, όπου μέσα από ένα πλήθος παιχνιδιών ρυθμού, κινητικής έκφρασης, εμπιστοσύνης και συνεργασίας, ενεργοποίησης, δυναμικών εικόνων, αυτοσχεδιασμών, μεταμορφώσεων- σε ένα ασφαλές περιβάλλον- θα ταξιδέψουμε. Στο σύμπαν, κάπου ανά τον κόσμο, στο μέλλον που ονειρευόμαστε, σε φανταστικές συνθήκες, στον πάντα ευφάνταστο, ανεπανάληπτο και δημιουργικό χώρο της τέχνης.


Θεατρικές ομάδες για όλες τις ηλικίες:

- Τμήματα προσχολικής ηλικίας.

- Τμήματα για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

- Τμήμα Γ Λυκείου - ομάδα παιδιών που δίνουν πανελλήνιες.

- Ομάδες Φοιτητών

- Ομάδες ενηλίκων

- Σεμινάρια θεατρικής εκπαίδευσης για εμψυχωτές και εκπαιδευτικούς - "Σύνδεση θεατρικής ομάδας και θεατρικό παιχνίδι". Ατομικά η σε γκρουπ.

- Σεμινάρια υποκριτικής.

- Σεμινάρια Κινηματογράφου

- Σεμινάρια ανάλογης θεματολογίας (θα αναρτηθούν λίγο πριν την διεξαγωγή τους.)


✔ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προφυλάξουμε την υγεία όλων μας, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής του χώρου μας:

 ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

 ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΟΜΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ.


Το "ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" είναι μια πρωτοβουλία του Στέφανου Καρυδάκη με στόχο να αποκτήσει η Σαλαμίνα για πρώτη φορά στην ιστορία της, ένα οργανωμένο χώρο με έμφαση στις παραστατικές τέχνες.

Τον ακολούθησαν άνθρωποι με όρεξη και αγάπη για το θέατρο και μαζί καλλιεργούν την θεατρική παιδεία, την ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος και την ουσιαστική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των συμπολιτών μας (και όχι μόνο) ποιοτικά και δημιουργικά.

Μέσα από μία σειρά μαθημάτων ανακαλύπτουμε κομμάτια του εαυτού μας, συνεργαζόμαστε με νέους ανθρώπους εκφραζόμαστε μέσα από την τέχνη του θεάτρου.

Σας περιμένουμε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα