Γίνε Υποστηρικτής του "ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ" από 1€

Πρώτη παράσταση για το Θέατρο Σαλαμίνας (Δείτε φωτογραφίες)


Το Θέατρο Σαλαμίνας ξεκινά τις δράσεις του με την παρουσίαση του έργου "ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑ" μια παράσταση των μαθητών του Θεάτρου Σαλαμίνας, σε...
σκηνοθεσία-διδασκαλία Στέφανου Καρυδάκη. Η παράσταση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων με ονομασία "ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΞΩ" μία καινοτομία και πρωτοτυπία για την Σαλαμίνα όπου καλούμε τον κόσμο να μας παρακολουθήσει έξω από τα συνηθισμένα, έξω από τον κλασικό χώρο του θεάτρου. Σε πλατείες, ταράτσες, δάση, δρόμους, πλατείες και αλλού.

Για την πρώτη μας παράσταση επιλέξαμε τον Ιππικό όμιλο Σαλαμίνας που στεγάζεται σε ένα υπέροχο σημείο στο βουνό, μέσα στο δάσος των Κανακίων με θέα την Αίγινα. 


Όπως γράφουμε και στη σελίδα μας στο FB το έργο είναι ένα Mixed theater action όπου σε μια σπονδυλωτή παράσταση θα μπορέσετε δίπλα στην πισίνα του Ιππικού ομίλου και κάτω από τον έναστρο ουρανό σε μια φεγγαρόφωτη καλοκαιρινή βραδιά απολαμβάνοντας ένα καφέ ή το ποτό σας, να παρακολουθήσετε την παράσταση που με τόσο μεράκι ετοίμασαν για εσάς οι μαθητές του Θεάτρου Σαλαμίνας. 


Μπροστά σας θα εκτυλιχτούν φοβερά, τρομερά και κωμικά πράγματα, όπως, πως μπορεί να σας εκδικηθεί μία ανικανοποίητη ερωτικά γυναίκα, γιατί οι σχέσεις των ζευγαριών είναι τόσο πολύπλοκες, πως το ψέμα ακροβατεί στη κόγχη της αλήθειας, γιατί κατηγορείται μια πόρνη για τον θάνατο του αγαπημένου της νταβατζή και πως μια καλή νοικοκυρά που έχει ως μόνο μέλημα την οικογένειά της φτάνει στο σημείο να αποζητά έναν βιασμό;

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε μαζί και στο τέλος να κουβεντιάσουμε για το έργο τους χαρακτήρες και να γνωριστούμε μεταξύ μας.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις πρόβες της παράστασης
Αντιγόνη Χιονίδου - Θεοφύλακτος Μελισσηνός

Αμαλία Χατζηγεωργίου

Από δεξιά: Αναστασία Χειράκη - Μαρία Μονιού

Ματούλα Μονιού

Αναστασία Μανωλεδάκη

Από Αριστερά: Αντιγόνη Χιονίδου - Αμαλία Χατζηγεωργίου - Ματούλα Μονιού

Από Αριστερά: Μαρία Μονιού - Αναστασία Χειράκη - Θεοφύλακτος Μελισσηνός